BLIMP FILMS

From concept to screen.

Blimp Films is een breed inzetbaar media-productie bedrijf. Van corporate films tot commercials  en van videoclips tot animaties. Wij weten hoe we de aandacht trekken van een breed publiek. Van de concepttafel tot de filmset en van de montage tot de verspreiding hebben wij de kennis in huis om alles uit uw verhaal te halen. Als een blimp die over een grote stad zweeft trekken we de aandacht.

Voor een concept is het belangrijk wat het verhaal is dat u wilt vertellen. Of het nu gaat om een product, een bedrijf, een nummer of een evenement. Er is altijd een verhaal dat wordt overgebracht.

Wanneer dat verhaal duidelijk wordt onder het genot van een kop koffie gaan we aan de slag met het maken van een concept.

We zetten dan een productie op die het beste past bij uw budget. We bepalen welke mensen en apparatuur nodig zijn, en hoeveel tijd het kost om het product te realiseren.

Vervolgens komt de uitvoering. We draaien alles uit het concept met professionele apparatuur en met een professionele  look.

In de montage valt alles op zijn plek. We creëren een product dat de kijker vastpakt en niet loslaat tot het einde van uw verhaal. Met de juiste grading, effecten en muziek halen we er alles uit wat er in zit.

Daarna gaat het de wereld in. Met onze kennis in marketing bieden we advies en een helpende hand in de verspreiding van uw product.

© 2020 Blimp Films NL