top of page

COMMERCIALS

Zet uw product of verhaal in de spotlight. Samen zetten we een ijzersterk concept en een professionele productie neer die de aandacht pakt.
 

Wij denken graag met u mee over een concept dat de aandacht trekt. Met onze ervaring in media en marketing zetten we een commercial neer die werkt.

We bespreken uw wensen. Werken dit samen uit tot een ijzersterk concept, en gaan vervolgens met video- en lichtapparatuur aan de slag om alles in de hoogst mogelijke kwaliteit vast te leggen.

 

Doormiddel van montage en animatie brengen we alles samen in een passend geheel. We bespreken feedback en doen aanpassingen tot we uitkomen bij het gewenste hoogwaardige resultaat.

28336403_1632517763452483_11187233002149

AIM Direct - promotiefilm
 

Voor marketingbedrijf AIM Direct produceerde we deze promotiefilm om doormiddel van beeld en animatie de werkzaamheden in beeld te brengen.

Doormiddel van veel camera beweging en een strakke doorloop in montage blijft het interessant om te kijken.

Met geanimeerde teksten en illustraties versterken we de boodschap.

Uitgelicht

Lely Center - Voerrobot Testimonial

Lely Center, grote Europese speler in het bouwen van machines en robots voor de melk-industrie en veehouderij.
 

Voor hen realiseerde we een testimonial-video voor hun nieuwe automatische voerrobot, de Lely Center Vector. Rob Lagendijk neemt ons mee op zijn bedrijf en in zijn ervaringen met het product.

 

Obligatieverkoop Linde Oirlo

Voor het dorp Oirlo maakte ik deze promo voor de verkoop van obligaties. Tijdelijke donaties voor het verbouwen van het gemeenschapshuis.

Samen kwamen we tot het idee het belang van de toekomstige generaties centraal te zetten naast het belang van samenkomst.

Met herkenbare beelden, droneshots, voice-over en animatie promoten we het idee en de campagne.

Elzen Zwembaden - Timelapse

Voor Elzen Zwembaden realiseerde we een timelapse die over een tijdsspanne van 6 weken de aanleg van een skimmer zwembad laat zien.

Hiervoor heeft 6 weken lang onze speciale timelapse-box op de werkplaats gehangen om het volledige proces in beel te brengen. Doormiddel van muziek, montage en animatie vormt het één mooi geheel.

Blue PPW - Installatievideo

Voor Blue Professional Poolware maakte we voor hun product deze installatievideo. Het laat de werking en het gemak zien van het product voor bestaande en potentiële klanten.

We doorlopen alle stappen van installatie en beschrijven deze met tekst in beeld.

Overige cases

bottom of page