top of page

MUZIEKVIDEO

Een strakke clip ter versterking van uw muziek. Pak de spotlight!

Een goede videoclip kan de verspreiding van uw muziek  enorm versterken. In de tijd van Social Media zijn videoclips een must voor de muziekwereld geworden.

Wij denken graag met uw mee over de mogelijkheden. Samen creëren we een clip van hoog niveau die uw muziek de spotlight geeft die het verdient.

 

Alles wordt uit de kast getrokken voor een high-quality productie. Imponerende belichting, professionele videoapparatuur, en een strakke montage om het geheel af te maken.

133ff38c-ae0b-4c7b-93e1-64fc7018eca33.JP

Uitgelicht

Pruuf Mar - Noeëts Gewoeën

Voor muziekduo Pruuf Mar maakte we deze vrolijke videoclip over de Vasteloavend.

Met gimbals, camera's, drones, filmlampen en andere materialen probeerde we een mooie productie neer te zetten passend bij de boodschap van het nummer.

Marleen Rutte - Feuer Am Horizont

Voor artiest Marleen Rutten schreven en produceerde we deze clip voor haar Duitstalige cover Feuer Am Horizont. 

Deze clip hebben we van begin tot eind gemaakt. Van de schrijftafel tot de editstudio hebben we samen met Marleen gekeken wat het beste bij et nummer en haar verhaal zou passen. 

Met video-, en lichtapparatuur zijn we op pad gegaan en voor de finale hebben we zelfs een brandweerman met brandton laten komen voor een spectaculair einde.

Pruuf Mar - Auto, Vliegtuug
 

Voor Pruuf Mar namen we een reeks akoestische sessies op van bekende nummers. 

Met een dynamische cameravoering en subtiele lichtsetup creëerde we een huiselijke sfeer die interessant bleef om naar te kijken.

In de editstudio sturen we de kleuren de gewenste kant op en monteren we alles tot een mooi geheel.

Coverband NOAH - Promo

Voor Coverband NOAH namen we een video op ter promotie van hun act. We volgde ze bij 2 evenementen en monteerde dit tot een energieke promo waarin hun stijl en talent naar voren komt.

Overige cases

bottom of page