COMMERCIALS

Zet uw product of verhaal in de spotlight. Samen zetten we een ijzersterk concept en een professionele productie neer die de aandacht pakt.
 

Wij denken graag met u mee over een concept dat de aandacht trekt. Met onze ervaring in media en marketing zetten we een commercial neer die werkt.

We bespreken uw wensen. Werken dit samen uit tot een ijzersterk concept, en gaan vervolgens met video- en lichtapparatuur aan de slag om alles in de hoogst mogelijke kwaliteit vast te leggen.

 

Doormiddel van montage en animatie brengen we alles samen in een passend geheel. We bespreken feedback en doen aanpassingen tot we uitkomen bij het gewenste hoogwaardige resultaat.

AIM Direct - promotiefilm
 

Voor marketingbedrijf AIM Direct produceerde we deze promotiefilm om doormiddel van beeld en animatie de werkzaamheden in beeld te brengen.

Doormiddel van veel camera beweging en een strakke doorloop in montage blijft het interessant om te kijken.

Met geanimeerde teksten en illustraties versterken we de boodschap.

Uitgelicht

MBO Ambassadeur - Roy Boateng

Voor de verkiezingen van MBO Ambassadeur namen we een reeks video's op voor kandidaat Roy Boateng.

Deze video's waren bedoeld om op Social Media aandacht te genereren voor het belang van het MBO en in het bijzonder voor deze kandidaat. Deze video was de start van deze campagne.

Schouwburg Venray - Tour

Voor Schouwburg Venray maakte we deze tour door de verschillende ruimtes en zalen van het pand.

We laten de veelzijdigheid en mogelijkheden zien van de Schouwburg en vullen dit aan door middel van tekst en animatie.

Elzen Zwembaden - Timelapse

Voor Elzen Zwembaden realiseerde we een timelapse die over een tijdsspanne van 6 weken de aanleg van een skimmer zwembad laat zien.

Hiervoor heeft 6 weken lang onze speciale timelapse-box op de werkplaats gehangen om het volledige proces in beel te brengen. Doormiddel van muziek, montage en animatie vormt het één mooi geheel.

Blue PPW - Installatievideo

Voor Blue Professional Poolware maakte we voor hun product deze installatievideo. Het laat de werking en het gemak zien van het product voor bestaande en potentiële klanten.

We doorlopen alle stappen van installatie en beschrijven deze met tekst in beeld.

Overige cases

© 2020 Blimp Films NL